FYN Software maakt gebruik van cookies meer informatie

Telecom Oplossingen

an image

Centrale

In de FYN telefooncentrale in de cloud, stel je zelf je telefonische bereikbaarheid in. Supereenvoudig en 24/7 beschikbaar.

an image

Nummers

Wij leveren regionale en landelijke (088 en 085) telefoonnummers. Ook kunnen we je huidige telefoonnummer(s) overnemen.

an image

App

Door een shop aan uw website toe te voegen verbetert u de vindbaarheid op zoekmachines, daarnaast: Uw klanten bekijken vooraf uw assortiment...

an image

Belplan

In het belplan stel je in wat er gebeurt als jouw nummer gebeld wordt. Zo zorg je ervoor dat je altijd optimaal bereikbaar bent.

an image

24/7 aanpassen

Je beheert zelf je telefooncentrale in de cloud, de FYN telefooncentrale is 24/7 beschikbaar. Dat is optimale vrijheid.

an image

Inzicht

In de FYN telefooncentrale bekijk je eenvoudig al je gespreksdetails, je facturen en je bereikbaarheidsstatistieken.

wat?!

Als je een VoIP-account + telefoonnummer aanschaft bij FYN, krijg je daar gratis de standaard functionaliteiten bijgeleverd.
Wil je goed bereikbaar zijn? Dan kies je voor aanvullende mogelijkheden.

Een voip account

Eenmalig Maandelijks
Per stuk(0-5) € 15,00 € 5,00
Per stuk(5-20) € 10,00 € 3,50
Per stuk(20-50) € 7,50 € 2,50
Per stuk(>50) € 5,00 € 2,00

Regionale, 085 en 088 nummers

Eenmalig Maandelijks
Per stuk € 12,50 € 2,00
Blok 10 € 25,00 € 10,00
Blok 100 € 50,00 € 35,00
Blok 1.000 € 250,00 € 250,00
Blok 10.000 € 850,00 € 850,00
Functionaliteiten
Standaard Optioneel
Flexibel Schakelen

Met Flexibel Schakelen pas je de eindbestemming van je telefoonnummer gemakkelijk aan naar je eigen mobiele telefoon of een andere vaste telefoon. De doorschakeling is binnen enkele seconden geregeld via telecom.FYN.nl, ook met je tablet of smartphone. Nog sneller aanpassen kan met de FYN App en de Firefox plugin/Chrome Extensie.

Belgroepen, fallback en gespreksbevestiging

Wil je dat er meerdere telefoons rinkelen als er een gesprek binnenkomt op je zakelijke nummer? Of wil je dat eerst mobiele telefoon A en dan mobiele telefoon B rinkelt? Bij FYN stel je dit eenvoudig in met belgroepen in je belplan. Is je VoIP-toestel of centrale niet te bereiken, dan schakelt het systeem automatisch door naar een fallback-nummer. Dit kunnen één of meerdere vaste of mobiele telefoonnummers zijn. Daarnaast kun je ook gebruik maken van gespreksbevestiging, wat ervoor zorgt dat je mobiele voicemail niet het gesprek kan beantwoorden.

Voicemail naar e-mail

Je voicemail als e-mail ontvangen? Geen probleem. Als klant van FYN ontvang je ingesproken voicemailberichten in je e-mail. Zo luister je al je voicemails gemakkelijk af via je PC, tablet of smartphone.

Filters

Met filters kun je bepaalde nummers, regio´s of bijvoorbeeld landen blokkeren of juist anders routeren. Zo laat je bijvoorbeeld telefoontjes uit Duitsland beantwoorden door collega Günther die vloeiend Duits spreekt.

Naamherkenning

Door een slimme koppeling met alle websites ter wereld zoekt ons systeem een bedrijfsnaam op bij het telefoonnummer dat je belt en geeft deze weer in het beeldscherm van je telefoon. Superhandig, zo weet je direct door welk bedrijf je gebeld wordt. FYN is de enige telecomaanbieder met Naamherkenning.

FYN App

Met de FYN app bel je uitgaand met je zakelijke telefoonnummers. Zo hoeven je klanten niet je mobiele nummer te bellen en gebruik je je telefonie alsof je op kantoor bent. In de App pas je ook eenvoudig het belplan aan, beheer je de bereikbaarheid van de organisatie en check je je belstatistieken.

Plugins

Met de Firefox en Chrome plugin kun je klik-en-bellen, je bereikbaarheid beheren, de status van collega’s en wachtrijen zien in je browser.

Openingstijden

Met deze module stel je jouw eigen belplan in op basis van je openingstijden. Afhankelijk van het tijdstip van het gesprek volgt het systeem een, door jou aangemaakt, belplan. Ook handig voor tijdens de feestdagen.

Bijvoorbeeld: je bent binnen openingstijden bereikbaar op kantoor, daarbuiten op één of meerdere mobiele telefoons of de beller kan een voicemail inspreken.

Kosten

Eenmalig Maandelijks
Module openingstijden € 20,- € 5,-
Meldingen

Deze module gebruik je om je beller welkom te heten of om (standaard) informatie te geven, zoals: "Welkom bij bedrijf X", "U wordt doorverbonden met de regio Groningen" of "Voor spoed kunt u bellen met nummer 030-1234567".

De beller krijgt de ingesproken tekst te horen, voordat het gesprek doorverbonden wordt naar de volgende stap in het belplan of naar de eindbestemming. Een melding voeg je gemakkelijk toe, op iedere gewenste plek in het belplan.

Kosten

Eenmalig Maandelijks
Module meldingen € 20,- € 5,-
Keuzemenu (IVR)

Deze module is handig wanneer je bellers direct naar de juiste persoon of afdeling wilt leiden.
Je kent het wel: Kies 1 voor .... , kies 2 voor ..... en kies 3 voor ....

Kosten

Eenmalig Maandelijks
Module keuzemenu € 60,- € 15,-
Wachtrij (Queue)

Het kan gebeuren dat je klanten niet direct te woord kan staan. Een ingesprektoon is voor een beller niet prettig, maar kort in de wacht staan vindt men vaak niet zo bezwaarlijk. Met de module Wachtrij ben je nog beter bereikbaar.

Kosten

Eenmalig Maandelijks
Module wachtrij € 60,- € 15,-
Telefonisch vergaderen (conference)

Telefonisch vergaderen met een onbeperkt aantal mensen? Met deze module zet je eenvoudig een gesprek op met bellers uit verschillende steden, landen of continenten. Dat is vrijheid.

Kosten

Eenmalig Maandelijks
Module telefonisch vergaderen € 20,- € 5,-
Integratie met FYN software

Zodra u word gebeld door een klant en het nummer word herkend kan FYN sotware automatisch de klantkaart tonen. Hier heeft u direct inzicht in orders betalingen, verzendinformatie, kassabonnen en facturen.

Kosten

Eenmalig Maandelijks
Module Integratie Telefooncentrale € 100,- € 25,-
Webhooks

Met een Webhook roep je een url aan als je nummer wordt gebeld. Zo kun je bijvoorbeeld een koppeling maken met je eigen CRM-pakket, schakelen op basis van een database, of online marketing campagnes doormeten in Google Analytics.

Kosten

Eenmalig Maandelijks
Module webhooks € 100,- € 25,-
Meeluisteren

Met de Module Meeluisteren kun je….. tja, meeluisteren. En dan niet zoals de NSA dat stiekem doet, maar alleen met de telefoons onder jouw account. Zo kun je bijvoorbeeld heel handig een collega in training ondersteunen.

Kosten

Eenmalig Maandelijks
Module meeluisteren € 20,- € 5,-

Gesprekskosten

Bij FYN betaal je, ook bij de eerste minuut, gewoon per seconde. Alle diensten, van VoIP accounts tot extra lijnen, zijn per maand te bestellen en opzegbaar.

Bestemming Starttarief Per minuut
Nederland - vast € 0,03 € 0,022
Nederland - mobiel € 0,03 € 0,089
Nederland - 085- en 088-nummers € 0,04 € 0,022

Telecom

an image

Telefoon

an image

Faxen

an image

Call me now

an image

VOIP-trunk

Powered by FYN Software

Wachtwoord vergeten?

    {{ message }}