FYN Software maakt gebruik van cookies meer informatie

POS Betalingen

Op zoek naar een pinapparaat? FYN levert ook uw pinapparaten. Of u nu op zoek bent naar een pin apparaat voor mobiel of vast gebruik, bij FYN kunt u een betaalterminal huren. Wij hebben diverse modellen allemaal geschikt voor een andere situatie.

Een pinapparaat van FYN is erg gebruiksvriendelijk. Het compacte design en ergonomische stijl in combinatie met het duidelijk te lezen display en grote knoppen maakt het pinapparaat van FYN perfect te hanteren.

Daarnaast zijn de betaalautomaten van FYN gereed voor de toekomst. De meeste van onze pinapparaten zijn namelijk NFC ready. Onze automaten accepteren PIN, Backcontact, maestro, V-pay, Visa en mastercard

Een vaste betaalautomaat is geschikt voor iedere instelling, bedrijf, winkel, hotel of restaurant waar op een vaste locatie een pinapparaat moet komen te staan dat op een snelle, veilige en makkelijke manier afrekent.

De flexibele pinapparaten zijn geschikt voor bijvoorbeeld terrassen en op de winkelvloer. En een mobiel pinapparaat is geschikt wanneer u veel onderweg bent zoals bij beurzen, taxi┬┤s of ambulante handel.

an image

Betalingen

an image

Betaalautomaat

an image

Mobiel betalen

an image

Online betalingen

an image

POS betalingen

Powered by FYN Software

Wachtwoord vergeten?

    {{ message }}