FYN Software maakt gebruik van cookies meer informatie

Over fyn

FYN Automatisering is het bedrijf van oprichter Edwin Sanderse en Michiel Hazelhof. Sinds 2009 maken zij het verschil in de retailwereld dankzij hun unieke omnichannel-software systeem

Met hun ervaring in retail, groothandel én softwareontwikkeling doken Edwin en Michiel in een gat. Winkelmanagement en klantbenadering kunnen volgens hen namelijk veel beter, efficiënter en eenvoudiger georganiseerd worden. Hun omnichannel-winkelmanagementsysteem beantwoordt aan een vraag die steeds belangrijker wordt in de retailwereld:

Hoe bedien ik mijn klant zo goed en efficiënt mogelijk?

Op 1 oktober 2015 kwam de basisversie van FYN Retail op de markt. Sindsdien werken tientallen klanten tot grote tevredenheid met (modules van) FYN Retail. Verkoop en implementatie gaat via onze Resellers.

Optimaal klantcontact

Bij FYN geloven we dat automatisering dé sleutel is tot optimaal klantcontact, en daarmee tot overleven in een steeds complexere retailwereld. Met grote passie werken we dan ook aan betere en geavanceerdere software die dat mogelijk maakt.

Focus op klanten en overzicht houden zijn daarbij de sleutelwoorden. Zéker als de retailer naast een winkel ook nog een werkplaats heeft. Omdat we zelf uit deze wereld komen, begrijpen we dat als geen ander.

FYN en MVO

FYN en MVO vormen een vanzelfsprekende combinatie. Naast de noodzaak van maatschappelijk verantwoord ondernemen zien we namelijk óók de voordelen.
Bij elke strategische beslissing bekijken we hoe we optimaal rekening kunnen houden met mens, milieu en maatschappij.

Enkele voorbeelden:

Duurzame energie

Onze servers draaien op een locatie die zoveel mogelijk gebruikmaakt van duurzame energiebronnen. Denk hierbij aan de koeling van de serverruimtes.

Afstand tot de arbeidsmarkt

We hebben diverse medewerkers met een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. We zien namelijk liever hun capaciteiten dan hun ‘beperkingen’. Daarom bieden we hun graag de gelegenheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze oplossingen en producten.

Jobcoach

Onmisbaar daarbij is jobcoach (Hans van Boxtel). Hij begeleidt onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het succesvol (re)integreren en functioneren. We helpen hen dus niet alleen aan een baan, we hóuden hen ook aan het werk en halen het beste in hen naar boven.

Team

Er werken momenteel zeven mensen bij FYN Software BV. U maakt kennis met hen op de Teampagina

Wie zijn wij?

an image

Edwin Sanderse

Oprichter FYN

an image

Glenn Koppenhol

Grafisch vormgever

an image

Chris Kruining

Full stack developer

an image

Martin Vos

Full stack developer

an image

Michiel Hazelhof

Software developer

an image

Rick Liefkens

Ondersteuning

an image

Wouter Jansen

Software developer

Vacatures

Denk je dat je een versterking voor ons bent? Dan zijn we geïnteresseerd in jou! Jong of oud, man of vrouw, wajonger of herintreder: iedereen is welkom. Bij ons tellen vooral je capaciteiten en je ambitie.

Neem contact op

Stagelopen bij FYN

Ben je student op hbo- of universitair niveau? En denk je met jouw kennis en ideeën impact te kunnen maken?
Dan komen we graag met je in contact. Wie weet kunnen we onze krachten bundelen en van elkaar leren!

Neem contact op

Powered by FYN Software

Wachtwoord vergeten?

    {{ message }}