FYN Software maakt gebruik van cookies meer informatie

FYN Software neemt social media scope over

an image

FYN Software neemt social media scope over

FYN Software heeft een start-up overgenomen: Social Media Scope. Het social media-platform van Social Media Scope wordt geïntegreerd in het retailsysteem van FYN Software, dat retailers daarmee een nog completer systeem biedt.

Social Media Scope stelt gebruikers in staat om eenvoudig en overzichtelijk meerdere social media-kanalen te monitoren, berichten te plaatsen en interactie aan te gaan. Daarnaast biedt het bedrijf uit Heerlen contentdiensten. De gebruikers van Social Media Scope variëren van zelfstandige retailers tot groothandelsvestigingen (zoals van Makro). Oprichter Robert Willms blijft als adviseur aan het platform verbonden; het hoofdkantoor verhuist van Heerlen naar Oss.

Compleet systeem FYN Software biedt retailers een compleet systeem met alle retailfunctionaliteiten: van afrekenmodule en voorraadbeheer tot webshop en social media. Doordat alle gegevens in één slimme database zitten, heeft de retailer het online en offline gedrag van zijn klant haarscherp in beeld. Dat betekent: geen dataverlies, een betere klantbenadering en meer omzet tegen minder inspanningen.

Webcare Edwin Sanderse, oprichter en eigenaar van het bedrijf uit Oss ziet in de overname een waardevolle ‘next step’ in de ontwikkeling van zijn systeem: "We hebben nu ook op social media-gebied een complete oplossing. Bovendien gaan we werken met een webcare team: onze medewerkers gaan retailers op dit gebied ondersteunen, zodat ook zij online goed aanwezig kunnen zijn, zonder de winkelvloer te verlaten."

Word ook reseller van fyn software

neem contact op
Powered by FYN Software

Wachtwoord vergeten?

    {{ message }}