FYN Software maakt gebruik van cookies meer informatie

FYN Hosting

Om bij u nog meer tijd te besparen, en u volledig te ontzorgen, kunt u bij ons ook terecht voor alle soorten hostingactiviteiten. Alles op een adres, alles op een factuur. Met een telefoontje helpen wij u verder met webshop- of internetproblemen.

Specificaties
LightNormaal
IPv4

Het Internet Protocol (IP) vormt de basis onder al het verkeer op Internet. Onder de huidige standaard, IP version 4 (IPv4), krijgen alle computers een adres bestaande uit vier getallen, bijvoorbeeld 192.0.2.26. Op die manier zijn alle computers die op Internet zijn aangesloten bereikbaar vanaf elke andere computer. IPv4 is inmiddels 35 jaar oud en loopt tegen zijn grenzen aan. Het grootste probleem is dat deze standaard maximaal vier miljard IP-adressen ondersteunt. Dat lijkt heel veel, maar dat is het niet als je bedenkt dat we inmiddels met zeven miljard mensen zijn en elk van onze apparaten — desktops, laptops, mobiele apparatuur, webcams, thermostaten — een eigen IP-adres nodig heeft.

IPv6

IP versie 6 (IPv6), de opvolger van IPv4, lost het adrestekort op. IPv6 is inmiddels meer dan vijftien jaar oud maar nog niet op grote schaal ingevoerd. Probleem is dat de meeste providers en bedrijven op dit moment nog geen IPv6 aanbieden voor hun klanten en gebruikers. Belangrijk doel van deze site is om hier verandering in te brengen. Het Internet Protocol versie 6 (IPv6) is de opvolger van het Internet Protocol versie 4 (IPv4). De ontwikkeling van IPv6 is in de jaren 90 gestart om met een oplossing te komen voor een dreigend tekort aan IP-adressen. Dit tekort werd in eerste instantie veroorzaakt door een toename en een grotere dichtheid van Internet aansluitingen wereldwijd, maar wordt de laatste jaren versneld door een enorme ontwikkeling in consumentenapparatuur die aan het internet gekoppeld moet worden. Belangrijk om actie te ondernemen Op 14 september 2012 is RIPE NCC, de registrar voor Europa die verantwoordelijk is voor de uitgifte van publieke IP-adressen, begonnen aan de laatste reeks beschikbare adressen. Dit betekend dat IPv4 adressen alleen nog beperkt en onder voorwaarden uitgegeven worden en dat IPv6 meer en meer in gebruik wordt genomen naast IPv4. Het is belangrijk dat organisaties en bedrijven een besluit nemen over hoe zij omgaan met IPv6. Onbewust blijven, over hoe de aanwezige apparatuur en software omgaat met IPv6-verkeer, levert security risico’s op. Dit whitepaper geeft informatie over de beveiligingsrisico’s die ontstaan als geen aandacht wordt gegeven aan IPv6 en als een transitie naar IPv6 ingezet word. Ook wordt ingegaan op verschillen en verbeteringen t.a.v. beveiliging in IPv6 ten opzichte van IPv4. Het doel van het whitepaper is om voldoende informatie te geven om een besluit te kunnen nemen over de aanpak van IPv6.

DNSSEC

DNSSEC is een beveiligingssysteem voor DNS, het internet-telefoonboek dat zorgt voor de vertaling van domeinnamen naar IP-adressen. Op zich werkt DNS prima, maar de vertaling van domeinnaam naar IP-adres is niet beveiligd. Dat is een risico, want een kwaadwillende kan verkeer van een gebruiker omleiden naar een vals IP-adres. Op die manier zou hij wachtwoorden of andere gevoelige informatie kunnen buitmaken. DNSSEC breidt DNS uit met een extra beveiliging: de vertaling van domeinnaam naar IP-adres wordt voorzien van een digitale handtekening. Een internetgebruiker kan die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomt hij dat hij misleidt wordt naar een vals IP-adres. Meer informatie over DNSSEC staat in de "veelgestelde vragen".

SSL / TLS (HTTPS)

TLS is een standaard voor de cryptografische beveiliging van internetverbindingen. De meeste gebruikers kennen TLS, en zijn voorloper SSL, uit hun webbrowser: door het 'https'-protocol te specificeren in een internet-bestemming — bijvoorbeeld https://www.example.nl/ — geeft een internetgebruiker aan een website te willen bezoeken over een beveiligde verbinding. Het "hangslotje" in de browser laat zien dat dat ook gelukt is en geeft eventueel meer informatie over de gebruikte beveiliging. Om TLS veilig te kunnen gebruiken moet deze niet alleen aan staan maar ook goed ingesteld zijn. Het gebruik van oude versies en verouderde instellingen kan maken dat een TLS-verbinding toch onveilig is. Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) heeft een richtlijn gepubliceerd om TLS goed en dus veilig te gebruiken. Deze richtlijn fungeert als leidraad voor de informatie en de tests op deze site.

Met HTTPS word uw site:

  • Beter vindbaar (zoekmachines geven websites met beveiliging een hogere score)
  • Sneller, door nieuwere technieken word uw site sneller gedownload
  • Binnenkort anders weergegeven in browsers (sites zonder beveiliging worden dan negatief weergegeven)
  • Binnenkort anders weergegeven in zoekmachines (sites zonder beveiliging worden dan negatief weergegeven)
  • De privacy van de gebruikers word gewaarborgt, dit is bij het verwerken van persoons gegevens zelfs een wettelijk vereiste
DKIM

DKIM zorgt voor de beveiliging van mail-berichten. Daarvoor wordt de inhoud en de "envelope" van elk uitgaand bericht van een digitale handtekening voorzien. Zo wordt voorkomen dat kwaadwillenden een bericht namens een ander kunnen verzenden (spoofing) of de inhoud van een bericht onderweg kunnen veranderen.

SPF

SPF voorkomt dat "elektronische brievenbussen" mail-berichten accepteren van ongeauthoriseerde computersystemen. Alleen berichten van systemen die daadwerkelijk berichten voor een specifiek domein mogen versturen komen er doorheen. Daarvoor wordt een lijst van geldige verzenders via het DNS-systeem online gepubliceerd. Ontvangende systemen kunnen deze lijst gebruiken om de verzender te controleren voor zij een bericht aannemen. DMARC

DMARC

DMARC is een aanvulling op de andere twee beveiligingsstandaarden voor e-mail, DKIM en SPF. DMARC geeft "elektronische brievenbussen" een aanwijzing hoe om te gaan met inkomende berichten waarvan de DKIM- of SPF-controle niet in orde blijkt te zijn. Deze kunnen bijvoorbeeld weggegooid worden of apart worden gezet.

OCSP

OCSP (Online Certificate Status Protocol) is gebaseerd op het HTTP-protocol. De statuscontrole van het certificaat wordt uitgevoerd op een synchrone manier: er wordt een aanvraag verzonden naar OCSP om een certificaat te controleren en de OCSP server geeft de huidige status van het certificaat terug in een elektronisch ondertekend bericht. De distributie van OCSP informatie verloopt via online-responders.

5GB
10GB
500MB
1GB
an image

Website

Een klant online is een klant in de winkel. Dus is het van groot belang dat uw website en fysieke winkel FYN overkomen. Het voordeel van deze combinatie is natuurlijk de herkenbaarheid.

an image

Hosting

Om bij u nog meer tijd te besparen, en u volledig te ontzorgen, kunt u bij ons ook terecht voor alle soorten hostingactiviteiten. Alles op één adres, alles op één factuur.

an image

Kiosk

De kiosk van FYN verhoogt uw omzet indien u druk met een andere klant bezig bent, of wanneer u een artikel niet op voorraad heeft. Onze kiosk oplossing is leverancier...

an image

Big Data

Met ‘Big Data’ kunt u de gegevens en activiteit van uw klanten analyseren en gebruiken om uw marketingactiveiten af te stemmen op de klantwens van morgen.

an image

Webshop

Door een shop aan uw website toe te voegen verbetert u de vindbaarheid op de zoekmachines, daarnaast: Uw klanten bekijken vooraf uw assortiment...

an image

Software

Hoe ver gaat uw systeem? Maak kennis met ons all-in-one retailsysteem. Dit is het enige kassa systeem met ingebouwde webshop

an image

Telecom

Fyn levert telefoonnummers, je telefooncentrale in de cloud, telefoontoestellen en/of een app.

an image

Betalen

FYN beschikt over de meest compacte betaalautomaat, die erg snel en effectief is.

Powered by FYN Software

Wachtwoord vergeten?

    {{ message }}