FYN Software maakt gebruik van cookies meer informatie

All-in-one retailsoftware

Hoe ver gaat uw POS-systeem?

Maak kennis met ons all-in-one retailsysteem. Dit is het enige kassa systeem met ingebouwde webshop.

Wat is het voordeel? U bent verlost van dubbel werk: de lijsten met prijzen en artikelnamen zijn geïntegreerd in al uw systemen, ook de webshop. Het "nieuwe winkelen" is bij u een feit. En voor de prijs hoeft u het niet te laten: het grootste gedeelte van deze software gebruikt u gratis en vrijblijvend.

an image

Gratis versie

Dit is het bijna all-in-one bedrijfspakket voor tweewielerwinkels en juweliersbedrijven. Hoe het werkt? Alle functionaliteiten zijn geïntegreerd, zoals prijslijsten en artikelnummers. Hierdoor bestelt u gemakkelijk artikelen bij uw leveranciers tegen actuele prijzen. Op basis van deze informatie is het, gecombineerd met de uitgaande goederenstroom, mogelijk de voorraad te administreren.

Met dit POS-systeem, met de naam FYN Retail, heeft u in een oogopslag inzicht in de status van werkplaatsopdrachten. En u werkt met de juiste prijzen van actuele aanbiedingen. Vergissen wordt moeilijk. Verder kunt u een klantendatabase aanleggen en aan bijvoorbeeld narrowcasting doen. En het fyne is: u gebruikt dit gedeelte van het systeem gratis en vrijblijvend.

FYN Software omvat in de gratis versie:

 • Actuele (prijs) lijsten (conform DST / Splesh Standaard)
 • Digitaal bestellen
 • Klantendatabase
 • Narrowcasting
 • Direct mailing zowel per email als per post*
 • *Gratis voor 12 maanden, daarna 20 euro per maand, per maand opzegbaar.

Complete versie

Om het systeem compleet te maken, hebben we de afrekenmodule opgenomen. Met deze module rekent u af, beheert u de webshop en heeft u een complete boekhouding en administratie. U betaalt hier een maandbedrag voor van 80 euro. Het voordeel is dat u continu uw winkelbedrijf kunt bijsturen met een druk op de knop. En hiermee doet u een investering die zich alleen al in tijd snel terugverdient.

Een andere toepassing die u met FYN Software realiseert: printing on demand. U verzorgt vanuit de klantendatabase eenvoudig gepersonaliseerde aanbiedingen. Daarna stuurt u deze mailing via het systeem door naar de drukker. Of het nu een kaartje is, een doelgroepspecifieke aanbieding of een grote oplage: iedere zending is snel gedrukt en verzendklaar gemaakt.

FYN Software omvat in de betaalversie:

 • FYN Retail met een licentie voor 80 euro per maand
 • Afrekenmodule contant of op rekening
 • Geïntegreerde administratie en boekhouding

Met FYN Software bepaalt u wat u nodig heeft. Uitbreiding is altijd mogelijk. En zonder gedoe: het centrale dashboard past zich direct aan en de bedieningsknoppen blijven gelijk. Zo heeft u een geavanceerd maatwerkkassysteem dat is gericht op werkgemak.

Door een keer alle data in te voeren is uw retailbedrijf gereed voor de toekomst. Want naast uw fysieke winkel is de stap naar een webshop zo gezet. Lees hier meer: FYN Webshop.

Software

an image

Kassa software

an image

Website software

an image

Webshop software

an image

Bestel zuil/kiosk

an image

Review

Powered by FYN Software

Wachtwoord vergeten?

  {{ message }}